Cautare

2872 de rezultate pentru "accident15 10 2010" (2.69 secunde)
Senatorii PSD au depus marti, 14 septembrie 2010, motiunea simpla intitulata: ... Motiunea va fi dezbatuta luni, 20 septembrie 2010.
Cu 18 voturi pentru, viceprimarul Marinica Dinca beneficiaza de continuitate, el detinand timp de sase luni, din martie 2010 si pana la eliberarea primarului Antonie Solomon, pe 8 septembrie 2010, prerogativele acestuia.
Pe 15 iulie 2010, Judecatoria Craiova l-a gasit pe Cotiga vinovat pentru santaj, condamnandu-l la trei ani de inchisoare cu suspendare.
Increderea in politicieni, masurata in septembrie 2010 (sondaj IMAS) • Crin Antonescu - 29,10% • Victor Ponta - 25,3% • Traian Basescu - 9,8% • Emil Boc - 6,9% - In momentul de fata, Crin Antonescu se afla in fruntea topului increderii, cu 29,10%, dar mult mai jos decat au avut alta data alti politicieni - de 50-60%.
380 din 17 septembrie 2010 a Curtii de Apel Craiova, prin care i se dadea castig de cauza lui Nicolescu.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a trimis luni o scrisoare presedintilor celor doua camere ale Parlamentului, Mircea Geoana si Roberta Anastase, privind solicitarea unei noi interventii in plenul reunit al acestor doua camere, in ziua de marti, 9 noiembrie 2010.
Scrisoarea de intentie in privinta careia Senatul a fost sesizat a fost semnata de autoritatile romane la Bucuresti, pe 16 iunie 2010, si actualizata prin scrisoarea suplimentara de intentie, semnata la Bucuresti, pe 29 iunie 2010, aprobate prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 2 iulie 2010.
Un motiv ar fi faptul ca oamenii au aflat deja, din media, ca cele mai multe impozite vor ramane la nivelul celor din 2010. De altfel, proiectul prezentat ieri a mai fost luat in discutie si prezentat opiniei publice in iunie 2010, cand primaria intentiona sa aprobe aceste taxe.
Scrisoarea de intentie in privinta careia Senatul a fost sesizat a fost semnata de autoritatile romane la Bucuresti, pe 16 iunie 2010, si actualizata prin scrisoarea suplimentara de intentie, semnata la Bucuresti, pe 29 iunie 2010, aprobate prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 2 iulie 2010.
Cand il injura lacomia, clientela, demagogia PSD, cand propune Romaniei un proiect pe 10 ani cu ele. ... Ne amintim ca, in martie 2010, l-a exclus din partid pe Viorel Catarama, reprosandu-i ca s-a purtat la congres "ca un securist ordinar, ca un diversionist grosolan de pe vremuri".
'Cea de-a doua sesiune parlamentara incheiata in decembrie 2010 a aratat, in primul rand,cat de adanca este fractia intre Putere si Opozitie si cat de reduse sunt astazi, din pacate,sansele concilierii in numele interesului public pe care parlamentarii pretind ca il reprezinta.
Cu acest prilej, pe baza documentelor puse la dispozitie de Secretariatul International al APF, am constatat ca Romania se numara printre statele francofone care, cu ocazia participarii la Sommet-ul privind Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului si la cea de a 65-a Adunare Generala a Organizatiei Natiunilor Unite (New York, septembrie 2010), au folosit, exclusiv, limba engleza si au omis sa depuna traducerile in limba franceza ale contributiilor respective.
Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, si-a anuntat candidatura la sefia Uniunii, in data de 11 decembrie 2010, de la tribuna Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU), care a avut loc la Targu Mures.
El a amintit ca, in urma calendarului agreat la nivel european cu privire la Strategia Europa 2020, Guvernul a elaborat, in luna noiembrie 2010, o versiune preliminara a Programului National de Reforma, in cadrul careia au fost fixate tinte nationale concrete pentru toate domeniile majore ale acestei strategii, respectiv ocuparea fortei de munca, cercetare-dezvoltare-inovare, energie si schimbari climatice, educatie, combaterea saraciei si promovarea incluziunii sociale.
In februarie 2010, potrivit infomm.ro, Catalin Chereches a demisionat din PSD si s-a inscris, in grupul parlamentarilor independenti, declarand ca incepe "un drum nou, alaturi de oameni seriosi, verticali, morali si, in primul rand, buni romani".
Daca nu s-ar fi luat in 2010 masurile, banii nu ar fi fost suficienti pentru acoperirea salariilor si pensiilor", a declarat președintele Traian Basescu.
in acest moment normele metodologice de aplicare a legii 151/2010 si in ce stadiu, stiut fiind ca la inceputul anului trecut ele au existat, au fost puse in dezbatere, au fost contestate de către societatea civila, mai putin consultata, desi legea prevede participarea lor si apoi retrase pana la aceasta dată.
Acesta a dezvaluit faptul ca aceasta modificare a fost necesara dupa un amendament al senatorului PSD Dan Sova, adus Legii Curtii Constitutionale, in 2010.
Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca, in perioada 2010-2012, au fost inaintati in grad 2.767 de ofiteri in rezerva si a anuntat ca o comisie va analiza fiecare caz in parte, informeaza Agerpres.
Romania va avea de platit pentru greselile facute in perioada 2010-2011 Primul-ministru a apreciat ca Romania va avea "in mod sigur" de suferit in urma constatarilor referitoare la modul defectuos in care anumite programe s-au desfasurat in perioada 2007 - noiembrie 2011.
google-analytics.com